Reactie plaatsen

Reacties

Sandy Voogt
een maand geleden

Super tevreden. Onze Pep zit weer lekker in haar vacht dankzij de professionele, lieve en geduldige behandeling van Johanna. Wat ons betreft een echte aanrader!

Andra
een maand geleden

Vandaag voor het eerst langs geweest met mijn maine coon poes. Ze kan nogal schichtig zijn, maar Johanna wist hier perfect mee om te gaan en heeft haar heel gemakkelijk kunnen kammen en waar nodig scheren. Veel geduld en heel liefdevol voor de poes! Stelde ons allebei erg op ons gemak. Erg tevreden en zeker een aanrader. Wij komen de volgende keer weer terug!

Anjana
3 maanden geleden

Met mijn langharige poes van één langsgekomen. De poes was verre van blij maar dankzij Johanna's kennis en eindeloos geduld heeft zij de behandeling goed doorstaan. Tijdens de behandeling krijg je ook goede uitleg en tips over de verzorging van de poes. Echt een aanrader!

Gaëlle
4 maanden geleden

Last minute toch nog een afspraak kunnen maken! We zijn echt goed geholpen :) onze Snowy is weer helemaal klitvrij!

Djamilla
4 maanden geleden

Gisteren voor de eerste keer langs geweest met mijn Ragdoll poes. Ondanks dat ze niet de hele tijd stil wilde zitten heeft Johanna de vacht helemaal door kunnen kammen. Ze is geduldig, geeft advies en is goed in haar werk! Kortom zeer tevreden met de behandeling en het resultaat!

Jolanda Delgado
5 maanden geleden

Gisteren voor de 2e x bij Johanna geweest. Alles is weer hartstikke goed gegaan. Thuis ben ik aan het struggelen en zij doet het gewoon ff. De rok is korter gemaakt en bij de oksels. Mijn Zinzi kan er weer even tegenaan.

Rachelle
5 maanden geleden

Vandaag weer geweest, eerder al eens met Muffin en nu mocht Pretzel ook mee. Wederom met veel geduld en liefde zijn beide weer van de klitten en vilt ontdaan. Johanna, voor mij geen ander meer 👍🏻

Peet en Leonie
6 maanden geleden

Vandaag onze Maine Coon poes Samsara bij Johanna gebracht voor te ontklitten.
Onze complimenten voor de behandeling.
Met heel veel geduld en passie.

Ron en Marga
6 maanden geleden

Vandaag met Shelley, onze kat van 14 jaar bij Johanna geweest in verband met klitvorming in haar vacht. Johanna wist met geduld en passie onze kat te ontklitten. Ondanks veel gebrom, geblaas en gemopper van onze kat wist Johanna alles te voltooien. Complimenten voor het geduld en de behandelwijze door Johanna en we komen zeker terug.

Jolanda Delgado
7 maanden geleden

Johanna is heel erg aardig en heeft alle geduld. Voor mij was het de eerste keer om naar een kattentrimster te gaan. Ze legt alles goed uit, ik heb een goeie kam bij haar gekocht. Mijn kat was ondertussen gewoon aan het spelen met een zakje kattenkruid :-)

Daniel
8 maanden geleden

She took care very well of my cat and did a very good job with his veery big and messed hair... thank you.

Lotte
9 maanden geleden

Wij zijn laatst met onze poes Guusje bij Johanna geweest om vilten te verwijderen. Johanna had heel veel geduld en was erg lief. Een eventuele volgende keer komen wij zeker graag terug!

X Guusje & Lotte

Ela
9 maanden geleden

Heel blij dat we bij Johanna zijn geweest!
Ze heeft de kennis en kunde. Mijn mooie katten zijn nog mooier geworden. Tijdens de behandeling was het even spannend, maar de spanning was meteen weg toen we thuis waren. Ondanks de spanning van de katten deed Johanna er alles aan om de katten op hun gemak te stellen. En de snoepjes die ze meekregen vonden overheerlijk.
Wij komen zeker terug :)

Bianca
9 maanden geleden

Ik ben met mijn 6 maanden oude ragdoll Yari bij Johanna geweest.
Ondanks zijn speelse instelling wist zij hem perfect te trimmen, nageltjes te knippen, hij genoot er zelfs van.
Ze heeft duidelijk verstand van wat ze doet, ik raad een ieder haar zeker aan.
Ook goede uitleg over vachtbehandeling en dergelijke.
Yari kijkt alweer uit naar het volgende bezoek.

Jacqueline Pasman
10 maanden geleden

Vandaag voor het eerst met onze Maine Coon Stoffel bij Johanna geweest in de salon.
Ik vond het spannend maar ze stelt zowel kat en eigenaar gerust en gaat met heel veel dierenliefde en geduld aan de slag.
Bedankt Johanna.
Stoffel en Jacqueline

Jaimy
11 maanden geleden

Net langs Johanna geweest met Nala voor de eerste keer en wat is ze weer mooi! Zelf lukte het mij niet om Nala alleen te borstelen en dat lukte Johanna wel.

Johanna is zo lief en rustig met Nala geweest. Je ziet dat ze het hartstikke leuk vind om met dieren te werken, dus ZEKERR een aanrader!
Je krijgt ook nog uitleg hoe je het beste kan kammen en de tips en tricks!

Johanna hartstikke bedankt en ik zal in de toekomst zeker terugkomen!

x Jaimy

Jane Peters
een jaar geleden

Met heel veel liefde en geduld heeft Johanna op 10-01-23 kat Baloe gerustgesteld en zijn nagels vakkundig geknipt, wat heel bijzonder is daar hij alles nogal spannend vindt. Een dikke 10 met een kopje van Baloe, diezich nu weer heerlijk kan uitleven aan de krabpaal zonder eraan te blijven haken!!!

Yvonne Venema
een jaar geleden

Ben met een ragdoll geweest met veel verviltingen in de vacht en alles is eruit gegaan. De kat was volledig op haar gemak tijdens de behandeling. Echt een aanrader.

Tamars
een jaar geleden

Vandaag geweest met mijn ragdoll Atlas. Wat een geduld en liefde heeft Johanna! Atlas is niet de makkelijkste, en toch won ze zijn vertrouwen en heeft ze hem een fijne trimbeurt gegeven. Klasse!

Susanne
een jaar geleden

Op 30-8 Jl met Tommy naar Johanna geweest.
Tommy is een Brits kortharige kater , heel lief, maar z’n karakter is erg verandert na de operatie (castratie)& heeft daardoor een sterke eigen wil gekregen. (Kan veranderen in een bijna onhandelbare kat)
Het is Johanna tòch gelukt om een aantal verviltingen weg te halen dankzij haar professionele houding& lieve karakter. Ze heeft veel moeite moeten doen om dit voor elkaar te krijgen.
Ik vind dit het vermelden zeker waard.
Ben blij dat Tommy eventueel terug kan vallen op een zeer goede trimster.

Nadine Heij
een jaar geleden

Vandaag ben ik met Nicky geweest. Nicky is geen makkelijke tante met een moeilijk vachtje. Alles ging heel goed. Johanna heeft er veel liefde en geduld voor. Hier durf ik gerust mijn kat alleen te laten voor het trimmen.

Rachelle
een jaar geleden

Ik ben gisteren met Muffin geweest, altijd maar afwachten hoe ze reageert. Maar Johanna ging er ontzettend goed mee om. Rustig en professioneel heb ik weer een knappe Muffin. Jammer dat ik hier geen fotootje kan plaatsen. Ik weet in ieder geval wel waar ik weer heen moet als Muffin of 1 van de andere er piekfijn uit moeten zien

Rosanne
een jaar geleden

Vanmorgen is Jillie bij Johanna geweest. Ze had wat klitten en vilt. Johanna was echt super lief voor Jillie. Ze neemt echt de tijd om de kat zich op zijn gemak te laten voelen. Jillie is weer vrij van klitten en daar is ze heel blij mee. Echt een aanrader!!

Hanneke
een jaar geleden

Nu met mijn kater Pongo bij Johanna geweest.
Pongo had wat vlitklitten op zijn heupen die door Johanna weg gehaald zijn . Pongo vond het best heel spannend.
Johanna heeft veel geduld en is een echte schat. Pongo is blij dat hij nu weer fijn met zijn zus Cloë lekker in de tuin kan spelen.
Dank je wel Johanna voor de liefdevolle behandeling.

Liefs Hanneke

Daniel
een jaar geleden

zeer goede dienst. zeer zorgzaam en bekwaam. ze geeft echt met liefde om de huisdieren en ziet eruit alsof ze heel veel geniet van wat ze doet.

Hanneke
een jaar geleden

ohanna is zo lief en erg geduldig tijdens de trimbehandeling. Ze stelt de kat helemaal op haar of zijn gemak. Overhaast niets Cloë gaf haar zelfs likjes tijdens het trimmen. Ik ben erg blij en Cloë ook dat ze van haar klitten af is. Ik mocht er bij blijven omdat het voor Cloë de 1ste keer was dat ze getrimd werd.
Dank je wel Johanna voor de liefdevolle behandeling.

Liefs Hanneke

Rating: 3.890625 sterren
64 stemmen